Tady vidíte můj první pokus o upečení chleba podle tohoto receptu. Potřeba jsou pouze tyhle suroviny: hladká mouka, sůl, sušené droždí a voda. Mouku jsem použila pšeničnou chlebovou tmavou z mlýna z Předměřic nad Labem.
Pekla jsem jej ve skleněném pekáčku. Doporučuji ho nahřát opravdu pořádně, jinak se chleba přichytne.
Dobrou chuť!
Jo, tenhle už dělám z dvojité dávky, a stejně je hned pryč:-))))
OdpovědětVymazatAjka
Paráda! Dneska mi kynou taky dva bochníky, tentokrát ze žitné chlebové mouky, tak jsem zvědavá. Z kupovaného chleba mě za chvíli začně pálit žáha a tento recept se zdá zatím u mého zažívání uspěl :-) Postupně chci zkoušet všechny možné recepty. Budu ráda za tipy!
OdpovědětVymazat